Kedai Repair iPhone Ampang KL , Yang Terbaik



Repair iphone murah melayu di KL


Biasanya kalau handphone rosak je, hantar balik ke kedai yang kita beli phone tu. Dan end up kos nak repair dah macam nak beli baru. Dah la kena tunggu lebih seminggu baru nak siap.
Fuhhh bayangkan seminggu tanpa phone kesayangan kita.
Ya, tak dinafikan juga yang ada banyak tempat repair phone yang bagus dan harga yang berpatutan pada hari ini. Tapi sebagus mana kualiti repair iPhone tu?

iPro Ampang – Kedai Repair iPhone KL

Bagi yang tinggal di area KL terutamnya berdekatan dengan Ampang, boleh hantar phone anda ke iPro Ampang untuk dapatkan servis pantas, professional dengan harga yang berpatutan.

Banyak juga testimoni yang uncle nampak kat FB page iPro Ampang ni. Review rating pun tinggi kat FB page iPro Ampang iaitu dengan rating 4.9 daripada 5. Rating tu bukan daripada beberapa orang je, setakat yang uncle tengok, rating ini adalah daripada 120 orang. Ramai tu

iPro Studio Ampang

Ada problem mengenai gadgets seperti iPhone dan Android, boleh la ke iPro Ampang melalui alamat dibawah, atau hubungi mereka di Facebook @Iphonerepairkliproampang atau WhatsApp / 014 500 0085 untuk konsultasi.

web site : iphonerepairkl.com


Waze / Google Map : IPRO Ampang
Alamat: No 8, 1st floor, Jalan 1/67B off Jalan Mengkudu, 68000 Ampang, Selangor.
Waktu Operasi: 7 hari seminggu. Sabtu-Khamis: 10.00AM – 10.00PM, Jumaat: 4PM-10PM.
Repair iphone 
  • iPhone 3G
  • iPhone 3GS
  • iPhone 4
  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
  • iPhone 5C
  • iPhone SE
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X


repair iphone kl, repair iphone 7 kl, repair iphone 6 , repair iphone lcd kl